YoLo YogaWear bliver til

YoLo YogaWear bliver til….

Hvad skal det hedde og hvad for noget tøj er fedt?

Mange overvejelser er gjort, og jeg finder med sikkerhed ud af at nogle beslutninger ikke var de mest hensigtsmæssige, men det er ok, for sådan er opstarten på noget nyt. Man kan ikke vide alt ting på forhånd – det er også en del af rejsen at blive klogere og gøre tingene smartere.

Min familie har været sparring på designs og farver, især mine store piger har været en stor hjælp – når jeg har vist dem farverne på tøjet har de som regel sagt “fede farver”, og så er jeg sikker på at være på rette vej! Min intension er at tøjet skal være funktionelt som prioritet nr 1, men Yoga tøj kan også godt kan se smart og “sexet” ud samtidig med en optimal kvalitet og pasform.

Yoga hilsner
Chanette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *