Hallo verden

Jeg er SÅ super glad for at kunne præsentere jer for denne nye shop med massere af lækkert Yoga tøj.
Det har været en sejtrækker fra jeg tog beslutningen til shoppen flyver i dag. En masse nye ting at skulle sætte sig ind i – ikke mindst teknikken her i shoppen, importtilladelse, told og hvad ved jeg…og jeg er da overhovedet ingen ekspert endnu :-), men det bliver jeg selvfølgelig.

Jeg håber at du kan lide både designs og farver på alle de nye varer. Da jeg tester hvad I kan lide her i starten, så har jeg kun en begrænset mængde af hvert design på lager, og så håber jeg at I viser mig, hvilke varer I er særligt vilde med, og så lover jeg at der nok skal komme større mængder hjem, og et større udvalg af størrelser.

Jeg har længe gerne villet lave en webshop med yogatøj, og er også blevet spurgt om køb af tøj fra mange af vores medlemmer. Corona nedlukningen har tidsmæssigt gjort det muligt, men corona har også gjort det nødvendigt. Alternative måder at supplere mit yogastudie, som nu i 6 måneder har været lukket ned, med kun meget lidt indtjening. Det er ikke nødvendigvis så skidt, at det ikke er godt for noget andet..og det blev så shoppen.

Tøjet kommer som udgangspunkt fra store tøjproducenter i Kina – udvalgt og testet af mig. Jeg hader tights, som jeg hele tiden skal trække op, og jeg hader også tights, som får min mave til at bule helt vildt ud efter at have født 4 piger.

Kommunikation er en svær ting når det foregår over så lange afstande. Men jeg er alligevel sluppet med kun enkelte misforståelser, og alle har været så utrolig søde og samarbejdsvillige. Alle mine logos er trykt lokalt i Præstø hos Sportigan. Ove har simpelthen være så imødekommende og super hurtigt, da jeg begyndt at klage min nød, om åbningssalg – sommer og sol. Tror det overraskede ham en del, at der pludselig væltede SÅ meget tøj ind af døren.

Jeg vil jævnligt her på bloggen, opdatere jer med hvad der sker her i shoppen, men også hvad der ellers rør sig ifm yoga og træning. Måske det også bare er hvad jeg har på hjertet – lige ud af posen. Jeg syntes tit, at det vi skriver (som forretningsdrivende i yoga verdenen) er pakket meget ind eller skal være på en bestemt måde fordi det er god yogastil eller forretningsstil. Det kunne jeg godt tænke mig var anderledes, og mere bare skrive sådan som tingenes tilstand er. Jeg håber, at du har lyst til at læse med

Yoga hilsner fra
Chanette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *