Sommeren er nær!

Sommeren nærmer sig!

Salget er i gang, og det er dejligt at se du kan lide både farverne og designs. 
Der er pang på farverne og det kalder på sommer !

Alle sættene er også skønne “BARE” at have på!

Det er sjovt at se hvilket sæt der trækker mest, i forhold til ens egne forventninger. Det lidt mere traditionelle YoLo Eya sæt i blomme og grøn er en lille smule mere eftertragtet, og jeg har nu kun enkelte sæt tilbage.

Om ganske kort til lander der en ny sending tøj hos mig. Det er et nyt design, men som minder meget om YoLo Sunset high performance. Heriblandt kan nævnes farver som Kaki, gul, sort og grå. Uhh det bliver nice.
Da det lige skal have tryk på inden jeg sender det ud i verden, så forventer jeg først at du kan se det i løbet af juli.

Jeg begynder også så småt at kigge efter andre lækkerier du kan forkæle dig selv med, og så håber jeg også at finde nogle flotte efterårssæt.

STAY TUNED !

Vi ses 🧡🧡🧡

Chanette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *